DE SENASTE DAGARNA

Alexanders lillasyster bjöd oss på lite smått och gott, det satt inte fel det. 

Vi var några kompisar hemma hos Micke och hade en chillkväll med pizza och massa mys. Sådana dagar behövs verkligen. Nu för tillfället jobbar jag JÄMT, så hinner inte göra så mycket mer. Men på söndag klockan halv fem är jag fri från att jobba morgon till kväll.

SKUTBERGET

 
 
Igår sov jag och Alex i båten, blev att vi kom ut runt 12 men det var jättemysigt att höra vattnet skvalpa från däck. Idag skulle jag och tjejerna varit uppe tidigt för att dra ut att bada på våran enda lediga dag denna veckan, haha men såklart vad det dåligt väder. Men vi drog oss ut lite senare ändå, var inte så länge, men det var jätteroligt att träffa dem!! Bästa

FRÅN JOHANNAS FIRANDE

Här är lite bilder från i lördags då vi firade johanna som fyllt 18 år! Godmorgon förresten, igår var det jättemysigt och man känner sig så fresch när man tagit hand om sig själv. Nu har jag och emma vaknat och ska snart ta en morgonspringtur och sedan äta frukost i den sköna solen. Idag ska vi till gymmet och sedan åker jag och jobbar, sex dagars pass denna veckan, bara att kämpa på! 

MYS MED SYSTER

Kom hem från jobbet för ca 1 timme sedan, har ätit tacos och umgåtts lite med familjen, vi pratade om grebbestad som vi tänkt att vi ska åka till. Nu ska vi ha en sån där " ta hand om oss själva dag" med massa tidiningar, hårinpackning, film och massa mys. Kvällar som denna behövs verkligen!
 

EN FANTASTISK DAG

Jobbade natt igår natt, vilket var mycket roligare än väntat, alla var så trevliga (fulla) haha. Älskling kom och hämtade mig efter jobbet med båten, så himla mysigt att åka båt i soluppgången. 
Har haft en fantastisk och varm dag ute i solen med alexanders familj, hans mostrar och kusiner och deras män. Varit strålande sol och glada miner, bättre kan det inte bli! Alexanders kusiner är nog de sötaste någonsin, kolla vilka prinsessor? Nu är vi trötta och ska lägga oss, imorgon väntar en ny vecka med massa jobb. godnatt! 
 

EN DAG PÅ SJÖN

Hade en bra dag på sjön igår med fina vänner. Var dock väldigt blåsigt, men vi hade med massäck och hade det jättemysigt! Sedan på kvällen kikade vi gyllene tider från båten,en stund iallafall. Sedan åkte vi till Kramer en stund där det var skönt folk! Idag har jag, kandan och emma legat på vår baksida och solat och badat i poolen. Nu ska vi fixa oss för sen blir det firande för Johanna som fyllt 18 år! Och inatt jobbar jag.... 
 
 
 

GODMORGON!

Godmorgon! Ställde klockan på halv nio imorse, för alldeles strax ska jag och emma åka iväg till gymmet. Ska boka tid för schema idag så vi kan få rutiner på vår träning och dela upp muskler för olika dagar, vilket som är superviktigt för att orka hålla igång. Hoppas ni får en bra fredag! Min kommer bli awesome.
 

KÖR BARA KÖR

Ska alldeles strax ut på en springtur, sedan ska vi bara hoppa i poolen och svalka oss! Jag är så himla sjukt taggad på att få resultat nu så längtar verkligen tills jag ska till gymmet imorgon, då är jag ett steg närmare resultat. Just nu är jag sjukt motiverad. 
 

UNDERBART VÄDER

 
Igår kikade jag och mina fina tjejer på skräckfilm, så slutade med att jag åkte hem till alexander, för vågade inte sova ensam. På morgonen åkte vi till bomstad och var där med Carl och Kerim. Hur skönt väder som helst, lite molningt dock, men skönt! Idag har vi varit tillsammans i 10 månader, tiden går verkligen snabbt! kram
 
 

VÄRLDSBÄST

Fick en överraskningspresent av min pojkvän, hur himla gullig är han inte? Älskar verkligen klockan. Alltid sagt att jag vill ha en guldklocka så köper han det, världsbäst. Jag vet säkert att jag har världens bästa pojkvän! 
 

NEW

soc byxor från stadium, endast 149 kr. Nu ska jag bege mig till gymmet som jag inte varit på på väldigt länge, men jag är sjukt taggad till att börja! Efteråt ska jag jobba så kommer hem ungefär runt halv tio och då har jag även med mig mina tjejer som jag ska vara med. 
 
 

RESTAURANG

Förra veckan gick jag, Alexander, Isabelle (hans syster) och hennes kille Ponuts ut på restuaurang, var jättegott och supertrevligt. När man väl är ledig så får man unna sig några sådana kvällar. 
 
 
 

IGÅR BÖRJADE DAG 1

Igår började mtit nyttiga liv. Man säger så ofta, men nu jävlar gäller det. Startade bra, var ute och sprang och gjorde några mag och rumpövningar. Sedan gjorde jag, alex och emma en jättenyttig rätt och gud så god den var. Idag fortsätter jag vara nyttig, så himla kul att ha ett mål tycker jag! Köpte även nya träningsbyxor igår, de som är på bilden, supernöjd! 
 
 
 
 

HAR DET SKÖNT I SOLEN

Har tagit det lugnt idag i solen, badat lite också har anna kommit och hälsat på. Så himla skönt att vara hemma och ta det lugnt. Hur skönt är det inte med sommaren då man bara kan ligga i solen och njuta av den fantastiska värmen! Så jävla underbart! 
 

FRUKOST NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Sitter just nu och äter frukost framför teven. Mådde dåligt inatt så min underbara pojkvän tog mitt pass på mc donalds. Iallafall, jag är sjukt glad över att bloggen är fixad, det tackar jag alex lärare för som la ner tid på att fixa det! Kommer lägga upp lite bilder från de senaste dagarna, då jag inte jobbat. 
 

TE OCH HONUNG

Jag kommer lägga upp bilder från putte i parken, men just nu kan ni inte se mina inlägg eftersom min blogg krånglar, men jag kommer försöka göra så ni snart kan se min blogg, då kommer jag uppdatera från pip. Jag och Alex fick som uppgift att vakta min bror och hans tjej lägenhet eftersom de har katter där som behöver matas osv. Självklart ställde vi upp på det, vi hade det mysigt, gick till affären och handlade, kollade film med min syster och så, men på natten kunde jag knappt andas, jag sov kanske en timme under den natten, sedan på dagen blev min andning inte bättre, blev allt mer och mer att jag fick svårt att andas. Tillslut gick det så långt så det knappt gick att andas (och jag trodde först detta var en förkyldning) så Alexander var go och åkte och köpte te och honung. Men det hjälpte tyvärr inte, tillslut fick vi hjälp av hans föräldrar och det hela slutade med att jag fick reda på att jag är starkt allergisk mot katter (trots att jag haft katt hela mitt liv) blev såklart ledsen eftersom jag älskar katter, men skönt att veta vad det var som fick mig att må så dåligt. Ska ta allergitablett varje dag och en viss sorts tablett i nödfall. Så det slutade med att vi inte kunde passa katterna utan att min syster får vara hjälte och göra det istället. Nu jobbar jag mycket, jobbat tisdag onsdag och ska jobba torsdag och fredag också, men sen till helgen hopps jag på skojigheter. kram! 
 
 

FRÅN ALEXANDERS FÖDELSEDAG

Bjöd Alexander på restarurang då han fyllde 18 år, var hur mysigt som helst! 
 
 
 

RSS 2.0