TACOS OCH IDOL MYS

Hejsan! Idag har varit en jättebra dag. Slutade tio i ett vlket jag gör varje tisdag numera, skönt! Jag och emma gick till gymmet och körde ett pass, sedan mot sex tiden mötte jag tjejerna i affären så köpte vi mys till kvällen, tacos och idol, kan inte bli så mycket bättre! kram
 
 

NORA

Denna fantastiskt fina hund, Nora. Kommer hem till oss på fredag, eller vi ska rättare sagt åka och hämta henne i Skåne. Då blir hon en ny familjemedlem, finns inte ord för hur mycket jag längtar. Idag är jag ledig så jag och emma ska till djuraffären och kika lite, sedan till umo och efter det gymmet. kram

GRATTIS BÄSTA ANNA!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTA ANNA! Äntligen är du 18 år, som du väntat och även dina vänner som kan få med dig ut på krogen! Du är fantastisk, vet du det? Hoppas du haft världens bästa kväll, nästa helg ska vi fira dig så som du förtjänar att bli firad! puss och kram

LEOPARD + SVART

Nytt jag köpte i igår. En svart söt tröja och leopard skarf. Supernöjd och det kommer vara superfint med ett par vita byxor.
 

JOBB JOBB JOBB

Hejsan! Jobbar hela helgen, ser inte fram emot det, men blir gladare när jag tänker pengar, hehe. Min lön har kommit in och jag har köpt mig lite, visar senare vad jag köpt, kram. 
 
 

NYTT INFÖR SKOLAN + I LOVE

Hejsan! Har köpt nytt inför skolan och såklart är allt rosa, jag tycker skolan i sig blir roligare om man köper fina block osv. Jag har gått en timme i skolan idag, sedan kollat prison break med alexander. Imorgon är det fredag men jag ska jobba hela helgen så känns si sådär. kram 
 

GODMORGON

Foto:Jeanette Dahlström mrnikon.blogg.se
Godmorgon! Har sovmorgon idag vilket som är väldigt skönt, börjar klockan halv 1. Vaknade bredvid min underbara pojkvän och ska strax äta frukost framför teven, sedan åker jag och tränar så hurtig jag är (eller?) 
 

FÖRSTA DAGEN AVKLARAD


Foto: Jeanette Dahlström mrnikon.blogg.se
Innan skolan åke jag och fikade med frasse, kladdkaka is the shit. Sedan gick vi i skolan någon timme, var helt okej ändå, man gör inte sådär jättemycket förutom att skriva på papper. Jag och Nicole fikade efter skolan, jag älskar att fika. Nu är jag med min pojkvän och ska sätta på en film, iron man 3, som vi längtat!

FÖRSTA SKOLDAGEN

Första skoldagen slutförd, men som sagt, det gör absolut ingenting. Jag ska fika en snabbis med Nicole nu innan jag åker hem för att hjälpa min syster med hennes rum. Vi ska ställa in möbler och så, sedan ska jag städa min garderob, heldagsprojekt med andra ord, haha. 
 
 

EN LÅNG MEN BRA NATT

Ska strax bli hämtad av mn syster och sedan åka iväg till hammarö för att vänta in alexander. Imorgon börjar allvaret, skolan, men det är sista året så det känns så himla skönt om jag ska vara ärlig.

BLUE LIKE THE SKY

Tiden idag har gått långsamt, det var roligt att umgås med joakim förut, sedan har jag ätit hamburgare och umgåts med min syster framför oth, men det har som sagt gått långsamt, min pojkvnän kommer hem klockan 3 inatt och jag längtar så mycket efter honom. Det är som att de sista timmarna på jobbet är svårast, när man väntar på att något bra ska hända som i det fallet är att sluta, nu är jag som en liten flicka som väntar på sin pojke. 

ÄRLIGT DU ÄR GRYM

Är med grymma löved, fan vaad bra hon är!
 
 

KRÄFTSKIVA + FAVORITER


Igår var en jättebra kväll, mer av sådana tack! Idag har jag legat och kollat på one tree hill och ätit chokladbollssmet, vädret som sa åt mig att göra det. Nu har jag tänt ljus och väntar på att emma ska komma hit, så ska vi ha en fantastisk kväll! alltid spännande med emma. 
 
 
 

EN VÄLDIGT BRA KVÄLL


Vi en traditon på gatan att vi har kräftskiva varje år, detta år hos oss. Så jag, emma och anna var på kräftskiva eftersom vi tillhör samma gata, sen fixade vi oss och så för sen drog vi och resten av tjejerna ut, slutade med att vi sedan var hemma hos mig och spelade spel, men en riktigt bra kväll verkligen. Bilder kommer imorgon, orkar inte lägga in dem nu, hehe. Ska se film med syster nu. Natti natti
 
 

MYS MED GODINGAR!

Jenny och Frida var ju här förut. Vi kollade på film, åt gott och hade det hur trevligt som helst. Tur att det alltid finns plats för lite godheter i magen. 

LÖÖÖRDAG


Nu har jag fixat mig lite snabbt efter att ha kollat på one tree hill. Nu ska jag gå till affären för att möta Jenny och Frida. Vi ska se film och köpa lite mys är det tänkt. Det är ju lute mulet ute. Ha en bra dag! KRAM
 
 

NEW

Lite nytt jag köpte mig under veckan. 
Hejsan! Jag har legat hela morgonen och kollat på one tree hill, nu ska jag pallra mig iväg till jobbet. Men det känns bra, för är ledig hela helgen sen! kram
 
 

WORK WORK WORK

Har fått en timmes sol på mig idag iallafall, ja man får passa på nu de sista dagarna! Min syster ska snart köra mig till jobbet och sedan ikväll ska jag fortsätta med att hjälpa henne med rummet. Det ska bli vitt och annorlunda, så himla roligt! KRAM
 

LIFE IS GOOD WHEN YOU LIVE IT

Fått schemat inför kommande termin, var nöjd med schemat så det känns så mycket bättre! Min dag har varit jättebra. Började med att jag vaknade upp med Felicia, vi åt frukost och sedan åkte jag till jobbet. Efteråt träffade jag elin och även anna senare på kvällen. Nu har jag precis ätit kebabrulle med min lotsasmamma eftersom alla är borta och gör annat. Nu ska jag kika lite one tree hill och ha det mys för mig själv med ljus, hoppas pojkvännen hör av sig också. PUSS

TVÅ BRA DAGAR OCH ETT HEJ DÅ

Igår sa jag hej då till min pojkvän som åkte utomlands, är så avundsjuk! Var med Nicole igår och vi hade det hur mysigt som helst verkligen, sådana här kvällar behövs verkligen! 
Idag träffade jag Johanna och Nicole, köpte med mig lite behövliga saker som jag kan visa imorgon, sedan köpte vi mys och gick ner till sandgrund och var där i timmar, skrattade och pratade om allt möjligt. Nu väntar jag på att felicia ska komma, blir myskväll med henne! 

GRATTIS BÄSTA IDA

Jag ska upp tidigt och jobba imorgon och resten av folket ska på krogen, jag är avundsjuk men överlever. Hade en trevlig kväll och hoppas ida och gänget får en grym natt verkligen! 

KALAS

KALAS för fulla muggar, idag fyller min underbara vän Ida 18 år så nu är jag påväg till henne där hon ska bli firad. STORT GRATTIS PÅ DIG GUMMAN!! 

EN TUR PÅ SJÖN

Senast jag åkte ring var i Turkiet förra året, så himla kul var det att åka! Har precis ute med bra vänner och haft det roligt, vädret tillät och dock inte att vara ute för länge, men en stund fick vi iallafall vara ute! 

ONE TREE HILL

Godmorgon! Käkat frulle samtidigt som jag kollat på one tree hill, redan sett det en gång tidigare, men fastnar lika mycket varje gång. Älskar draman och älskar deras sätt att leva på. Nu strax ska jag packa och åka in till stan för att sedan vara med kompisar, får se vad det blir för planer, beror helt på vädret. kram! 
 

ÄLSKAR DETTA

Det bästa som finns är att vakna upp bredvid sin kärlek. Idag är det en regnig dag vilket betyder att man kan kolla prison break hela dagen lång, köpt godis och sådant mys. Så nu blir det bara att ta det lugnt, eller så gott man kan iallafall, svårt att hålla sig lugn till prison break, haha. 
 

SERIER FRAMFÖR ALLT

Har umgåtts med min kära pojkvän några dagar och även jobbat, men när jag inte jobbat så har vi kollat på serien Prison break, haha vi kan verkligen inte sluta kolla heller! Snart sett klart en säsång på bara, vad är det, tre dagar? hehe. Kollar med alex och emma men de är nere i köket och hämtar något att äta nu. Imorgon hoppas jag på sol, ledig torsdag och fredag yeeeyy!! 
 
 

GULLIGA SKAL

Här är två par skal jag köpte härom veckan. Tycker de är hur gulliga som helst och sjukt praktiska! Så jag vet att dessa kommer användas flitigt. 
 

BEST IN THE WORLD

Godmorgon! Kollar runt på utlandsbilder och inser att när denna sommaren är slut så vill jag åka utomlands! Vill inte behöva vänta ett år till den underbara värmen kommer igen. Det är strålande sol ute och jag vill lägga mig ute egentligen, men min lediga dag blev inte så ledig, ska ta min brors jobbpass från 12-21.15, mindre kul. Men senare ikväll kommer min älskling hem och det ska bli så skönt och träffa honom, så jag har något att se fram emot. 
 

SERIER OCH GODIS

Ikväll ska jag ha mys med mig själv, så underbart. Ska kolla serie och äta massa gott bland alla mina nya och sköna filtar och kuddar. 
 

ÅRETS VARMASTE DAG

"Årets varmaste dag" har spenderats med min favorit kandan. Vi har solat och badat på bomstad hela dagen lång, hade med oss massäck också, ingen stand utan mat, haha! Har hur som helst varit heeelt underbart och vi drog precis då det blev mulet så vi hade iallafall tur med vädret! Sen jag kommit hem har jag fixat och dixat (haha) med mitt rum och är nu äntligen klar, allt är vitt och fräscht och jag kan inte vara mer än nöjd. 
 
 

IKEA MED BÄSTA KANDAN

Var på ikea med kandan idag, var hur roligt och mysigt som helst. Hittade hur mycket som helst verkligen!! Älskar att fixa om i rummet så köpt nya grejor, kan visa imorgon eller i övermorgon. För nu ska jag sova, imorgon ska det bli årets varmaste dag stod det, så imorgon blir det bada och sola med kandan!

NEW IN - SPORT

I Grebbestad köpte jag på mig lite från sport shopen, hittade detta. Som ni ser så älskar jag rosa, hehe. Det jag köpte var en långärmad tröja som jag kan ha när jag är ute och springer då det är lite kyligt eller som jag bara kan dra på mig för och efter ett gympass. Ett par gymskor som är hur sköna och snygga som helst. En yogamatta jag kan göra övningar hemma på. Ett träningsband som jag kan ha mobilen i när jag gymmar, hade ett svart/ grått men detta var betydligt finare. Två vattenflaskor, en där jag ska ha vatten i och en där jag ska ha smoothie och sådant i då jag kanske inte hinner äta frukost osv.  
 
 
 
 

GO TO THE GYM

Godmorgon! Ledag ute i solen en stund och ätit frulle, ångrar nu att jag inte begett mig till något badställe med kompisar. Men nu är det andra planer på schemat, ska åka in och gymma nu och sedan bege mig till ikea med kandan och se vad dagen har att bjuda på. 
 

GREBBESTAD MED KÄRA FAMILJEN

Har varit i  grebbestad med min familj under några dagar. Vi har hunnit med mycket kul. Fiskat krabbor, badat, lyssnat på örjan torstensson, ätit god mat, shoppat, sprungit i boll, ätit massa glass och gott, haft myskväll, legat och solat och allt man kan tänka sig. Haft det riktigt bra faktiskt! Kom hem igår och då åkte jag till alex och hade det jättemysigt, han åkte till strömstad idag så nu är han borta från mig. Jobbade idag och var även på gymmet och fick schema, allt blir så mycket roligare med schema tycker jag. Nu ska jag lägga mig och läsa, imorgon väntar gym och ikea med bästa kandan. Puss och kram

RSS 2.0