OUTFIT

Byxor - bik bok, tröja - gina tricot, väska - gina tricot, halsband - glitter. 

FIXAR MIG INFÖR KVÄLLEN

Hej hopp! Jag vaknade halv 11 och åt frukost i mammas himmelska säng, finns ingen skönare säng! Sedan åkte jag in till stan där jag köpte mig ett par vita jeans och en baskettröja, kan visa bild senare eller imorgon. Sen så håller jag nu på att locka håret med mammas grejer, jag använder vanligtvis locktång men var lite sugen på att testa detta, ser lite rolig ut men alltid kul att testa nya grejer! Alexander är påväg hit nu och jag kan lika gärna skriva lite om det eftersom han ändå snart är här. På dörren står det en lapp " ALEXANDER plötsligt händer det" han tror nämligen att vi ska fira han med min mamma idag, men så är inte fallet. Vi ska ner till stan han och jag så ska jag bjuda han på restaurang eftersom han fyller år imorgon, så himla mysigt och kul! Älskar att överraska! 
 

GÅRDAGEN MED VÄNNER

Här kommer mer bilder från igår! 

ÖVERRASKNING FÖR ALEXANDER

Igår åkte jag in till stan och köpte massa grejer vi skulle ha när vi överraskade Alexander. Han fyller 18 nu på måndag och ska ha massa kalas, så igår var en perfekt dag för att överraska honom med hans närmaste vänner. Det blev mat, efterrätt, skratt och prat, hur mysigt som helst. Alexander fick även presenter från både mig och hans vänner, de han fick av mig kommer jag nog lägga upp senare. Men det blev iallafall lyckat och han blev hur glad som helst! Mer bilder kommer!! Internetet krånglade så hann bara lägga ut tre, men nu ska jag bege mig mot stan, kram!

EN BRA DAG!


Idag känner jag på mig att det kommer bli en bra dag. Jag är ledig idag och fyra dagar framåt om ingenting ändras, så skönt! Nu strax ska jag in till stan, berättar mer sedan! Puss
 
 

Lite smått och gott

Har inte kunnat blogga förens igår morse. Mina två dagar har verkligen varit hektiska. Igår jobbade jag från halv fyra till kvart över nio. Sedan idag fick jag ta min brors pass så jag började redan kvart i sju imorse och slutade kvart i sju på kvällen, tolv timmar!! Kan ni förstå hur trött jag är?! haha kan inte ens förstå det själv. Men är hemma hos alexander nu och vi ska ladda ner wallander också har hans goa mamma köpt godis och sådant till oss, välbehövligt efter en sådan här dag då vi båda jobbat länge. Detta är några kläder jag införskaffade mig igår, lite smått och gott med andra ord. Trosorna var bara för söta, var bara tvungen att köpa dem! Köpte även en svart klänning men den blev inge bra på bild, ni får kanske se den på mig imorgon! Nu blir det filmmys, men först, en dusch! kram
 
 
 

DAGENS OUTFIT

Har precis ätit frukost och fixat mig och nu ska jag bege mig mot stan och gå på stan med min syster. Ska framför allt leta present till min bror som fyller år imorgon och present till alexander som fyller år på måndag, älskar att ge presenter!! Sen klockan halv 4 ska jag jobba så jag uppdaterar nog inte för ens ikväll! Ha en bra dag allihop! 
 
 

GUCCI

Fick denna fina plånbok av helena igår, så himla fin. Älskar de guldiga och rosa detaljerna och hur mönstren på plånboken är, love it! Helt i min smak. Så himla bäst är hon!
 

FIK MED BÄSTA HELENA

Helena tog med mig till ett jättemysigt fik i skåre. Det var gammeldags och hembakat, Man fick känslan av att man var i en annan tid, väldigt mysigt! Vi satt först i det otroligt fina växthuset men sedan flyttade vi ut på gården, det var iallafall hur mysigt som helst! Sedan vid halv 4 började jag jobba och vem tankar inte då?! jo brolle! tog självklart bild med honom *stolt* hehe!!! 

MYSKLÄDER

Är inte det bästa som finns att sätta på sig myskläder? Jag längtar förövrigt så hmla mycket till pip som är nästa vecka, inte varit på festival förut faktiskt, rätt konstigt ändå eftersom jag älskar att hitta på saker med mina vänner. Men i år är jag mer än redo!
 
 

FRUKOST

Jobbade igår så somnade direkt jag kom hem. Jobbar måndag-tosdag denna veckan. Såg även klockan 00.01 inatt att jag fått min lön, den lyckan! En grej jag tänkte på när jag jobbade igår, jag stänger klockan 21.00 och klockan 20.59 kommer folk och tankar, snacka om sista sekunden, kan tycka det är lite fel eftersom man få får stänga senare på grund av att man måste vänta. Men nu måste jag äta, för sedan ska jag fixa mig och åka till stan och träffa min saknade vän helena innan jobbet. 
 
 

SVART OCH VIRKAT

Två nya virkade jag köpte mig i veckan. Älskar verkligen virkat, det är så himla fint. Hade bara vita virkade byxor och toppar, så ville ha lite svart också. Båda är från gina tricot. 
 

MER BILDER FRÅN MIDSOMMAR


MIDSOMMARFIRANDE

Här är några bilder från midsommar. Startade dagen med jobb, men blev upphämtad så hann fira midsommar och det var hur roligt som helst. Dagen efter midsommar fick jag också jobba, men jag klagar inte, pengar pengar pengar. Mer bilder från midsommar kommer upp senare.

NYSTART

Efter många om och men så har jag bestämt mig för att byta blogg. Känns hur bra som helst med en nystart. Har köpt en ny kamera, en canon eos 600d, en så himla härlig känsla. Kommer äntligen kunna blogga på riktigt. Det har precis varit midsommarhelg, bilden från helgen lägger jag ut imorgon. För nu har jag legat i timmar och försökt fixa med designen. godnatt. 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0